GreenGirl

Természetről... Barlangokról... Hegyekről... Növényekről... Állatokról... Mindennapokról...
Kék... akarom mondani Zölden :)

Facebook

Gerecse, barlangászat, geotúra és barlangi úszás :)

2012.05.07. 20:46 - Ashni87

Címkék: program túra egyesület barlang gerecse50

Hosszú hétvégés összefoglaló.

 A két héttel ezelőtti hosszú hétvége igazán zöldre és kalandosra sikerült.
Gerecse 50 nagyon fárasztó és unalmas és tömeg volt. :( nem bejövős, de jövőre szeretném végleg megcsinálni jövőre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   A hargitai tali után a Geoparkba mentünk ahol egy klassz előadáson vett részt a csapat a korszakokról és a kőzetekről. Majd megnéztük a Megát. Pihentünk Magyaro. kőzetei között. Később lementünk a Bartha kútba. Megnéztük a vizet :)
  Majd irány az Angolpark. Megnéztük a Tükörforrásit és bemásztunk az Angyalba. A víz úgy 19 fokos volt. nagyon kellemes a dög melegben. Hatalmasat pancsoltunk az egyesülettel. Csónakáztunk egy gumicsónakkal. :) Igazán klassz program volt. Majd elmentünk a Barta cukiba a szokásos Donáldkacsás fagyi és fincsi sütik társaságában.
Kimentünk Tardosra. A szörnyű és kalandos Offroad után (erdőben vezetni király), csináltunk egy hatalmas adag gulássoupe... fincsire sikerült. Éjszaka megnéztük az erdőt és felhoztuk Lacát. Reggel lemásztunk a gerecsei barlangba. Du. kötéllel és csigasorral felhúztuk az autót a hegy tetejére, ahonnan lementünk egészen a kőfejtőig.


    Összességében nagyon elfáradtunk. A mérleg tulajdonkép egy hűttő két kerék egy fél tengely egy benzincső és egy kuplung kontra sok-sok élmény. Nekem megérte, remélem a többieknek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://greengirl.blog.hu/api/trackback/id/tr384494875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása