GreenGirl

Természetről... Barlangokról... Hegyekről... Növényekről... Állatokról... Mindennapokról...
Kék... akarom mondani Zölden :)

Facebook

Húsvéti program -Rám szakadék

2012.04.04. 11:34 - Ashni87

Címkék: program túra bakancs

Húsvétkor sétálni szeretnénk egy kicsit vagy legalábbis szeretném elrángatni Márkot. Remélem jó lesz az idő :) Bakancs megragasztás pipa :)
 
Az elmúlt hetek tavaszi időjárásának köszönhetően újra járható a Rám-szakadék. Látogatása azonban csak gyakorlott túrázóknak ajánlott!
Néhány hét késéssel ugyan, de március végére a Rám-szakadékban is beköszöntött a tavasz, ezért a hónap első felében még jéggel borított túraútvonal újra megnyílt a kirándulók előtt. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmüket, hogy a turistaút csúszós és sáros. Kizárólag gyakorlott túrázóknak ajánlott!
 
 

 

A Rám-szakadék egyike Magyarország legnehezebben járható jelzett turistaútjainak.
Kérjük, fogadják meg a Pilisi Parkerdő Zrt. Pilismaróti Erdészetének tanácsait:
- Kedvezőtlen időjárási viszonyok között ne induljanak el a Rám-szakadékba!
- Mindvégig kövessék a turistajelzést! Ne kíséreljenek meg a szakadékból ki-, illetve oda bemászni, mert rendkívül balesetveszélyes!
- A terepviszonyoknak megfelelő lábbeliben vágjanak neki az útnak!
- A kétirányú forgalom miatt kialakuló torlódások elkerülése érdekében szombati, vasárnapi és munkaszüneti napokon a Rám-szakadék turistaútján kizárólag alulról felfelé, azaz Dömös felől Dobogókő irányába haladjanak!


Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greengirl.blog.hu/api/trackback/id/tr804362930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása