GreenGirl

Természetről... Barlangokról... Hegyekről... Növényekről... Állatokról... Mindennapokról...
Kék... akarom mondani Zölden :)

Facebook

Alexander Klimchouk az ELTE-n

2012.04.20. 11:00 - Ashni87

Címkék: előadás barlang

Ukrán Szpeleológiai és Karsztológiai Intézet vezetője, a hipogén (értsd: termálkarsztos, hévizes) barlangképződés szakértője az ELTE Környezettudományi Doktori Iskola vendégeként 2012. május 15-én és 16-án angol nyelvű rövidkurzust tart az Általános és Alkalmazott Földtani Tanszéken doktorandusz és mesterképzésben résztvevő hallgatóknak, napi 4x60 perces terjedelemben. Tekintettel az előadó személye és a téma iránt megnyilvánuló érdeklődésre a kurzust igyekszünk elérhetővé tenni külső szakemberek számára is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Aki tudja biztosan, hogy jön, kérem, május 4-ig jelezze Erőss Anitánál anita.eross@gmail.comemail címen. A kurzus időbeosztásáról és pontos helyszínéről  a résztvevőknek a kurzus előtti héten tájékoztatót küldünk.
Akinek módja van (nem kötelező, nem feltétele a részvételnek) a nem egyetemi és kutatóintézeti hátterű kollégákat, hogy 5000 Ft-os hozzájárulással segítsék az ELTE-n folyó hidrogeológiai oktatást és kutatást támogató Erdélyi Mihály Alapítványt céljai megvalósításában, a hallgatói munka és a hidrogeológiai ismeretek széleskörű terjesztése terén.

 

Támogatásukat előre is köszönjük!

Bankszámlaszám: Erdélyi Mihály Alapítvány, AXA Bank 17000019-11378680.

ELTE Általános és Alkalmazott Földtani Tanszék, Hidrogeológia és Geotermia Műhely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greengirl.blog.hu/api/trackback/id/tr64462679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása