GreenGirl

Természetről... Barlangokról... Hegyekről... Növényekről... Állatokról... Mindennapokról...
Kék... akarom mondani Zölden :)

Facebook

Egyesített 5. Ásványtudományok a Kárpátokban és 3. Közép-Európai Ásványtani Konferencia

2012.04.20. 12:18 - Ashni87

Április 20-21. (péntek-szombat)
Miskolc-Egyetemváros



Joint 5th Mineral Sciences in the Carpathians Conference (MSCC) and
3rd Central-European Mineralogical Conference (CEMC)

Konferenciafelhívás

Részlet a konferencia felhívásából
„2012-ben az 5. Ásványtudományok a Kárpátokban Konferenciát (MSCC) és a 3. Közép-európai Ásványtani Konferenciát (CEMC) együttesen rendezzük meg. Az a célunk, hogy stabil és alkalmas találkozási pontot nyújtsunk az ásványtudományok (ásványtan, kőzettan, geokémia és alkalmazásai) művelői számára a Kárpát-Pannon-Alpi-Dinári régióban.


Szívesen látjuk a Közép-Európán kívülről érkező kollégákat is. Szilárd meggyőződésünk, hogy ez a közös MSCC-CEMC konferencia, csakúgy, mint a korábbiak, új kutatási projektek és oktatási együttműködéseket eredményez már a közeli jövőben. A programot kiegészíti két egynapos kirándulás, Szlovákiában, illetve Magyarországon, valamint egy workshop.
Ez lesz az első fontos regionális tudományos találkozó a Nemzetközi Ásványtani Szövetség (IMA) 20. kongresszusa után, melyet 2010-ben Budapesten rendezett a régió országai által alkotott konzorcium.”

Témák: ásványtan, krisztallográfia, kőzettan, geokémia, ásványi nyersanyagok, alkalmazott ásványtan, agyagásványtan, archeometria, tudománytörténet, nyílt szekció

A konferencia hivatalos nyelve angol

Határidők:
2012. február 29. Előadáskivonatok beadása
2012. február 29. Támogatási (grant) kérelmek benyújtása
2012. március 19. Szállásfoglalás, korai regisztráció

Az előzetes program, a plenáris előadások, a regisztrációs díjak és minden más tudnivaló megtalálható a konferencia honlapján: http://www.mscc-cemc.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://greengirl.blog.hu/api/trackback/id/tr984462827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása